Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Archi T2 Bordlampe med klemme Mat Sort - Nordic Living Zoom

20%

Archi T2 Bordlampe med klemme Mat Sort - Nordic Living

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.695,00 kr

Tilbud 1.356,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Archi T2 Bordlampe er designet af Ronni Gol for Nordic Living. De har lavet en flot, simpel bordlampe, der egner sig til forskellige hverdagssituationer. Du kan for eksempel sidde at læse ved den, og du kan sidde at arbejde ved den. Lampen er designet ud fra et klassisk arkitektlampedesign, og Archi er en forkortelse af architect. Derfor har den fået det navn den har. Archi T2 Bordlampen blev oprindeligt designet i 1937 af Jac Jacobsen. Nu har Nordic Living givet den en modernisering. Det er en historisk rig lampe.

Noget der gør lampen god at læse eller arbejde ved, er dens evne for at justere på dens højde og vinkel. Det vil sige, at man kan dirigere lyset hvorhen man har brug for det. Skærmen hjælper med at skabe et fokuseret lys. Det afskærmer lyset fra at komme ud igennem skærmen, og retter det derhen, hvor det er nødvendigt. Skærmens design gør også, at pæren bliver dækket ind, og man bliver ikke blændet af den. Da det ikke er en stor lampe, er det ikke en lampe der påkalder sig folks opmærksomhed. Man kan ganske enkelt sætte den op på bordet, og lade Archi T2 gøre det den gør bedst: Lyse. Ronni Gol og Nordic Living har kombineret det bedste af begge verdener – et stilrent design med nordisk funktionalitet – og fået en Archi T2 Bordlampe ud af det.

Man kan med fordel bruge en LED-pære i denne lampe. De er blidere ved øjnene end andre pærer og de giver et klart lys. Og som om det ikke er nok, så er de også mere energivenlige end andre pærer. Man gør noget godt for miljøet og man sparer penge ved at bruge LED pærer. Med disse fordele, så er LED-pærer et godt valg.

Archi T2 Bordlampe med klemme findes i 7 forskellige farver. Du kan finde dem i: Sea Blå, Forest Grøn, Messing, Marmor Rød, Hvid, Sort/Guld og så den her. Sort farve.

Lyskilde: E27
Watt: max 46W
Mål: Krop 50 cm hver arm / Hoved Ø: 16 cm H: 17 cm - Inkl. bordklemme
Materiale: Aluminium
Designer: An original design


*Ønskes lampen med bordfod skal bordfoden købes ved siden af
Link herunder:


https://luxlight.dk/archi-t2-bord-sort-o21-6

Designeren bag

Detaljer

Beskrivelse kommer senere.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Nordic Living
Mærke Nordic Living
Varenummer 940021
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Archi T2 Bordlampe med klemme Mat Sort - Nordic Living

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen