Luxy W1 Væglampe Sølv/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy W1 Væglampe er designet af duoen Dante Donegani & Giovanni Lauda, og Rotaliana har produceret den. Denne tidløse og klassiske væglampe, giver dig mange muligheder. Og så er det en fleksibel lampe, der gør det muligt for dig at bevæge lampehovedet i flere retninger. Dette gør den praktisk at sætte op i flere forskellige rum, og det gør den til en god læselampe.

Luxy W1 Væglampe er designet med et moderne og frisk design, og den har et nordisk islæt. Dens moderne udtryk er populært at bruge i et kontormiljø. Tænd- og slukknappen sidder på lampehovedet. Det indvendige af glasset er slebet, og på ydersiden er der to belægninger af maling. Denne proces har resulteret i at den lyser med et diffust lys.

Luxy W1 Væglampe kan købes i denne alu/blank sort farve. Du kan også købe den i følgende farver: Sort/blank rød, alu/blank rød, alu/blank gul, sort/mat hvid, alu/blank hvid, hvid/blank hvid, sort/blank sort, hvid/mat hvid, lys bronze, grafit, sort/blank gul, hvid/blank sort, sort/blank hvid, hvid/blank rød, hvid/blank gul og den kan købes i alu/mat hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXW100843ZR0
EAN : 8013210164709

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda 
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 42W 
H: 38,5 cm
Ø: 8 cm
Stelfarve: Alu farvet
Lampen fåes med flere farver glasskærme. 

Bemærk, forkert produktbillede!