Luxy T1 Bordlampe Hvid/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
3.275,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy T1 Bordlampe er en bordlampe, som Dante Donegani & Giovanni Lauda har designet, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Den er blevet designet med et moderne og frisk design, og tilføjet et nordisk islæt. Dette moderne udtryk efterspørges ofte til kontorer. Luxy-lampeserien er velanset og er højt agtet blandt designere og arkitekter.

Luxy T1 Bordlampe har bløde og formet glasfiber-led, som giver lampen dens karakteristiske udtryk og fleksibilitet. Med denne fleksibilitet, så kan du justere lampehovedet i forskellige retninger. Indersiden af glasset er slebet, mens ydersiden har to belægninger af maling. Ved at gøre det på denne måde, så har de opnået en diffus belysning. Med denne lampes tidløse og varme design, så vil den stå godt til enhver indretningsstil.

Luxy T1 Bordlampe kan købes i denne hvid/blank sort farve. Og så kan den også købes i følgende farver: alu/blank hvid, sort/blank hvid, hvid/mat hvid, hvid/blank hvid, hvid/blank gul, hvid/blank rød, sort/mat hvid, og den kan købes i alu/mat hvid.

Specifikationer
Varenummer : 1LXT100802ER0
EAN : 8013210163344

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og aluminium
Lyskilde: E14 Max. 40W
H: 46 cm Ø: 20,4 cm
Stelfarve: Hvid.

Lampen fåes med flere farver glasskærm.

Bemærk, forkert farve glasskærm på produktbillede.