Luxy H5 Pendel Rød Ledning/Blank Sort Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er en pendel, som er designet af Dante Donegani & Giovanni Lauda, og den er blevet produceret hos Rotaliana. Lampen lyser med en diffus og direkte belysning, der skaber en varm og elegant stemning i rummet. De har slebet indersiden af glasset, mens de har lagt to belægninger af maling på ydersiden. Det giver den diffuse og direkte belysning.

Designduoen har designet Luxy H5 Pendel med et moderne og frisk design, samt et nordisk touch. Det er et design, der passer til forskellige indretningsstile. Den vil særligt egne sig godt inde over køkkenbordet, spisebordet eller over sofabordet. Den kan benyttes enkeltvis, og du kan også bruge den i en række eller i en klynge.

Du kan købe Luxy H5 Pendel i denne rød ledning/blank sorte farve, og den kan også købes i disse farver: rød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærmhvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm eller i rød ledning/blank rød skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5R0ZRO + KPA05008

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

*Obs: Baldakin medfølger ikke