Luxy H5 Pendel Hvid Ledning/Blank Rød Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er en Dante Donegani & Giovanni Lauda-designet pendel, som er produceret hos Rotaliana. Den giver en direkte og diffus belysning, som sætter en varm og en elegant stemning i rummet. De har slebet indersiden af glasset, og ydersiden af glasset har to belægninger af maling, som skaber dette direkte og diffuse lys.

Luxy H5 Pendel er designet med et moderne og frisk design samt et nordisk islæt. Dette får den til at passe ind i flere forskellige indretningsstile. Og helt specifikt vil den være god at bruge over et køkkenbord, et spisebord eller et sofabord. Den kan benyttes enkeltvis, og den vil egne sig godt på en række eller i en klynge.

Du kan købe Luxy H5 Pendel i flere forskellige farver. Udover denne hvid ledning/blank røde skærm, så kan du også købe den i: hvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærmrød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm eller med en hvid ledning/blank hvid skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5B0ZRO + KPA05004

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

*Obs: Baldakin medfølger ikke