Luxy H5 Pendel Rød Ledning/Blank Gul Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.196,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Dante Donegani & Giovanni Lauda er designduoen bag Luxy H5 Pendel, og pendlen er produceret hos Rotaliana. Vi får en direkte og diffus belysning fra lampen, som giver en elegant og varm stemning i lokalet. De har slebet indersiden af glasset, mens der på ydersiden er to belægninger af maling, og det skaber en direkte og diffus belysning.

Luxy H5 Pendel er designet med et frisk og moderne design, og den har et skandinavisk islæt. Med sådan et design, så vil den egne sig godt ind i flere forskellige indretningsstile. Den vil specielt passe ind over køkkenbordet, spisebordet eller over sofabordet. Du kan bruge den enkeltvis, og så kan den også sættes op i en række eller i en klynge.

Luxy H5 Pendel har en rød ledning og en blank gul skærm. Du kan også købe den i følgende farver: hvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærmhvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank hvid skærm, rød ledning/blank rød skærm, rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm eller i sort ledning/mat hvid skærm.  

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5R0ZRO + KPA05005

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!