Karlsvognen Sort Lysestage - Piet Hein

  Levering 1-4 hverdage
3.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Piet Hein er designeren og producenten bag Karlsvognen Lysestage. Han har lavet en lysestage, som giver en god og hyggelig stemning. Den har plads til 7 lys, og du kan placere dem på en ret linje, og du kan også vælge at dreje armene ud, så de står forskudt. Idéen til denne lysestage opstod, da Piet Hein boede i Argentina i 1944. Han savnede den nordlige stjernehimmel, og derfra fik han inspiration til at eksperimentere med at overføre stjernebilledet til den syvarmet lysestage.

Du kan købe Karlsvognen Lysestage i denne sorte farve, og så kan den også købes i en sølvfarve.

Designeren Bag

Piet%20Hein-min

Specifikationer
Varenummer : 11090
EAN : 5707646110906

Ideen til Karlsvognen fik Piet Hein i 1944 i Argentina, hvor han dengang boede og kom til at savne den nordlige stjernehimmel. Piet begyndte at eksperimentere med at overføre stjernebilledet til en syvarmet lysestage, der kunne lyse op overalt på kloden.
Efter hjemkomsten til Danmark blev der fremstillet ét eksemplar. Det er siden blevet til mange, mange flere, og i dag er Karlsvognen stadig ideel til både at skabe kosmisk, god stemning og være et skulpturelt stykke gedigent, dansk design i hjemmet. De syv lysarme er fleksible, så lysene kan skinne på række eller fra flere vinkler.
Fremstillet i rustfrit stål og med en mat sort finish. 

Designer: Piet Hein
Højde: 63 cm
Nr.: 11090