IC T1 High Bordlampe Messing - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
Specialpris 3.022,50 kr
Pris: 4.030,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

IC T1 High Bordlampe er blevet designet af Michael Anastassiades, og bordlampen er produceret hos Flos. Med denne bordlampe jonglerer han med dens form og funktion, samtidig med at den balancerer sin enkelthed og elegance. Den har en enkelt lyskugle siddende på sin metalstang, og lyser overfladen op. Designet med en moderne form, og den giver et flot lys.

Designeren Michael Anastassiades fik sin inspiration til IC T1 High Bordlampe, efter han så et klip med kontaktjongløren Tony Duncan. Han snurrede et sæt kugler rundt og flyttede dem rundt på sine arme og på kanten af sine fingre. Og Anastassiades blev hypnotiseret af det magiske ved Duncans talentniveau. Da kuglerne pludselig lå helt stille, ville han indfange lige dét øjeblik.

Du kan købe IC T1 High Bordlampe i to forskellige farver. Den kan købes i denne messing farve, og den kan købes i stål eller i sort. Denne udgave har sin lyskilde siddende højt på metalstangen, hvis du ønsker at den skal sidde lavt, så kan du kigge på IC T1 Low Bordlampe.

 
Specifikationer
Varenummer : F3170059
EAN : 8059607002667

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 14 Max.60 watt
Dæmpbar
Mål: H 53 cm.
        Ø 32,1 cm.