Follow Me Transportabel Bordlampe - Marset

  Levering 1-4 hverdage
1.875,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Inma Bermudéz er designeren bag Follow Me, og Marset har produceret den. Det er en forrygende transportabel bordlampe, som gør det muligt for dig, at tage lampens varme og lys med dig overalt.

Follow Me har en indbygget vippe polykarbornat-skærm. Den kan give dig et hyggeligt lys og et direkte læselys. Der er en tredimensionel lysdæmper i lampen, som regulerer lysintensiteten. Det er en genopladelig lampe, som kan lades op via dens USB-stik. Hvis du bruger lampen på den højeste lysstyrke, så vil batteriet kunne holde i omtrent fem timer. Hvis du skruer ned for lysintensiteten, og holder det på dens stemningsfulde lys, så vil den kunne holde strøm i cirka 20 timer.

Udover denne hvide farve, så kan Follow Me også købes i grøn, lyseblå, pink eller i terracotta

Inma Bermudéz fik inspiration til denne lampe, da hun var på sit idylliske landsted, som ligger uden for Valencia. Her bemærkede hun hvordan hønsene plejede at sove i træerne. Her tænkte hun, at det kunne være sjovt, hvis de fik lys med op i træerne. Og herfra udsprang hendes idé om Follow Me.

Designeren Bag

Inma%20Bermud%C3%A9z-min

Specifikationer
Varenummer : A657-080
EAN : 5712802225011

Follow me lampen er designet af Imma Bermudez, og som designeren siger har hun ønsket at designe en lampe man kan blive forelsket i. Det er til fulde tilfældet med denne lille fine praktiske skønhed. Elegant i udtrykket, lækker i designet og brugbar både ude og inde. 

Hvid skærm med egetræs håndtag.
H: 28,8 cm.
Ø 12,3 cm.
Med integreret LED-pære.
3,2 watt LED.
2700 kelvin.
Med 3 lysstyrker.
Opladelig bordlampe.
Opladetid: 5 timer.
Vipbar skærm.
På fuld opladning kan lampen lyse i 20 timer.
Lampen kan tages med.