Blow Smoke/Black S220 - Så længe lager haves - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.945,00 kr
Pris: 3.895,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

OBS: Så længe lager haves

Blow Smoke/Black S220 er en pendel, der blev designet af Marie Dam Holsting og produceret af Light Point. En herlighed af en lampe. Et enkelt og smukt design. Pendlen er lavet af svagt røgfarvet Murano-glas fra Norditalien, der er blevet mundblæst. Det betyder også, at der kan være 1 - 3 små luftbobler i glasset. Pæren er placeret på en måde, så både toppen og bunden af den håndlavede glaskugle bliver ramt af lyset. Det betyder, at lyset der bliver sendt ud er blødt og diffust. Og når lyset møder det røgfarvede glas, gør det sådan, at lyset bliver reflekteret varmt. Pæren er, sammen med ophænget, omgivet af sortlakeret aluminium. Pæren er udstyret med LED-teknologi, hvilket er med til at give den dens bløde lys. Og det har også den fordel, at det bruger mindre strøm end andre pærer gør. Det betyder, at den er god for miljøet, og sparer penge på elregningen. Det er skønt italiensk håndværk, der møder skandinavisk design og teknologi.

Navnet ”220” er en henvisning til, at glasset er 22 centimeter i sin diameter. Du kan finde den i yderligere to størrelser. Der er en S370, som er 37 centimeter i sin diameter, og en S500 som er 50 centimeter i sin diameter. Med sin flotte æstetik, og det gode blændfrie lys, vil Blow Smoke være passende at hænge henover spise- eller køkkenbordet.

Blow Smoke/Black S220 er en flot og gennemtænkt pendel. Den er designet, så lyset er med til at skabe en hyggestemning i lokalet. Alt i alt betyder det, at Blow Smoke får et tidløst, og både, klassisk og moderne udtryk.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 280411
EAN : 5711389804114

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 4 + 2W
Mål: Ø: 22 cm
Materiale: Glas og aluminium
Designer: Marie Dam Holsting

Dæmpbar