Arco Gulvlampe - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
Specialpris 16.960,00 kr
Pris: 21.370,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev tidløs elegance og innovativt design med Arco Gulvlampe, som er designet af det talentfulde brødrepar Achille og Pier Giacomo Castiglioni, og den er blevet produceret hos Flos. Det er en unik gulvlampe, som er kendetegnet ved sin markante bue, der strækker sig to meter fra marmorbasen og skaber en rummelig og imponerende belysningsløsning.

Arco Gulvlampe er en skulpturel tilføjelse til ethvert rum. Marmorbasen tilføjer ikke kun stabilitet til lampen, men bidrager også til et moderne og robust udtryk. Denne gulvlampe vil passe perfekt ved spisebordet eller i et hjørne af stuen, hvor det kan være en imponerende samtalestarter.

Designet med det formål at skabe en stilfuld og alternativ lyskilde på gulvet, imponerer Arco Gulvlampe med sin justerbare højde. Armen danner buen og giver dig mulighed for at tilpasse lampens position efter behov. Resultatet er et lækkert og behageligt lys, der skaber en indbydende atmosfære i dit hjem.

Denne Arco Gulvlampe bruger en E27 pære, og du har også mulighed for at vælge versionen med en energieffektiv LED-pære. Dette gør gulvlampen ikke kun stilfuld, men også miljøvenlig og strømbesparende.

Giv dit hjem et strejf af moderne designhistorie med Arco Gulvlampe, der udstråler både funktionalitet og æstetik. Med sit imponerende udseende og innovative belysningskoncept er denne gulvlampe en investering i både stil og komfort.

Specifikationer
Varenummer : F0300000
EAN : 8059607000946

Designer: Achille and Pier Giacomo Castoglioni
Materiale: Aluminium / Stål
Lyskilde: E 27 max. 70 W
Mål: H 240 cm.
        L max. 220 cm.