Anemon Bordlampe Medium Opal - Belid

  Levering 1-4 hverdage
2.399,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Anemon Bordlampe er blevet designet af Joakim Fihn, og den er blevet produceret hos Belid. Den er en del af en lampeserie, som bruger en energibesparende LED-pære, og vil være god at placere på et bord eller i en vindueskarm. Den er designet på en måde, så den lyser med en blændfri og kærkommen belysning. En belysning, der udstråler karakter. Den er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, og tænd- og slukknappen er placeret på lampens ledning.

Med Anemon Bordlampe har Joakim Fihn designet en moderne, stilren og klassisk bordlampe. Den har en let buet stelkrop, og i toppen sidder den elegante lampeskærm, og på den måde sikrer den, at der ikke bliver lukket noget ubehageligt lys ud. Den lyser med et behageligt og varmhvidt lys, og vil egne sig godt ind i en modernistisk indretningsstil. Navnet er kommet fra, at lampen kan ligne en blomst, som man finder i en skov.

Anemon Bordlampe Medium kan købes i denne opal farve, og den kan også købes i følgende farver: Oxideret Grå, mat sort eller i mat hvid. Du har også mulighed for at købe lampen i størrelse large eller small.

Designeren Bag

Joakim%20Fihn-min

Specifikationer
Varenummer : 4105389
EAN : 7391534278557

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal. Med Opal glas skærm
Fatning: G9
Max watt: 25W 
Kelvin: 3000K
Lumen: 200lm
Højde: 49,7 cm
Diameter: 16,2 cm