Anemon Bordlampe Medium Mat Sort - Belid

  Levering 1-4 hverdage
2.399,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Anemon Bordlampe er blevet designet af Joakim Fihn, og Belid har produceret den. Hvis man skal opsummere den lampe, som han har designet, så vil det være: En LED-lampe der er velegnet i en vindueskarm eller på et bord. Den lyser med et velkomment og blændfrit lys, som stråler af karakter. For at fremstille bordlampen, så har de benyttet materialer af den højeste kaliber. Lampens tænd- og slukknap sidder på ledningen.

Joakim Fihn har designet en klassisk, moderne og stilren bordlampe. Anemon Bordlampe har en let buet stelkrop, hvor der i toppen sidder en elegant lampeskærm, som sikrer, at der ikke bliver lukket noget ubehageligt lys ud. Den giver et behageligt og varm hvidt lys. Denne bordlampe vil være særligt passende i en moderne indretningsstil. Den har fået sit navn, da lampen kan ligne en blomst, som man finder i skoven.

Du kan købe Anemon Bordlampe Medium i denne mat sorte farve, og så kan den også købes i: Oxideret grå, opal eller i mat hvid. Lampen kan også købes i small eller i large.

Designeren Bag

Joakim%20Fihn-min

Specifikationer
Varenummer : 410507
EAN : 7391534278236

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: G9
Max watt: 25W 
Kelvin: 3000K
Lumen: 200lm
Højde: 49,7 cm
Diameter: 16,2 cm