Anemon Bordlampe Medium Mat Hvid - Belid

  Levering 1-4 hverdage
2.399,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Anemon er en Joakim Fihn designet bordlampe, som er blevet produceret hos Belid. Lampeserien kan beskrives som en LED-lampe, som du kan placere på enten borde eller i vindueskarmen. Den har en lyskilde, som giver et blændfrit og velkomment lys. Et lys der stråler af karakter. De har benyttet materialer af den højeste kvalitet til at fremstille lampen. Tænd- og slukknappen er placeret på lampens ledning.

Anemon Bordlampe er en moderne, klassisk og stilren lampe, som Joakim Fihn har designet med en let buet stelkrop. Oppe i toppen sidder den elegante lampeskærm, som sørger for, at der ikke er noget ubehageligt lys. Den giver en behagelig og varm hvid belysning. Det er en bordlampe, som egner sig godt til en moderne indretningsstil. Navnet er kommet da lampen godt kan ligne en blomst, som man kan finde i skoven.

Anemon Bordlampe Medium kan købes i en række forskellige farver. Der er denne mat hvide farve, og så kan den også købes i: Mat sort, oxideret grå eller i opal. Du kan også købe lampen i large eller i small.

Designeren Bag

Joakim%20Fihn-min

Specifikationer
Varenummer : 410536
EAN : 7391534278229

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: G9
Max watt: 25W 
Kelvin: 3000K
Lumen: 200lm
Højde: 49,7 cm
Diameter: 16,2 cm