Concert P1 Pendel Hvid - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
3.699,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Concert P1 er en pendel, som er designet af Jørn Utzon, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Jørn Utzon ville gerne udvikle en pendel, som har et rent og organisk formsprog. Så derfor har han benyttet flere forskellige lampeskærme og på den måde forstærket lampens formudtryk.

Det har resulteret i, at Concert P1 lyser med et behageligt lys, som samtidig er blændfrit og det har Utzon formået at frembringe uden at gå på kompromis med lysudbyttet. Og så er ophænget med til at sende et jævnt og behageligt lys ud mellem skærmene, hvilket er med til at bidrage til den almene rumbelysning. Det lyser de to øverste skærme og en del af ledningen op. Den nederste skærm fører lyset ned i parabolen og herefter diffuserer den lyset.  Derved sørger parabolen for, at lyset bliver blødet op og at det ikke blænder. Og det er uanset hvilken højde pendlen bliver hængt i. Dens stilrene look får den til at passe godt ind i de fleste indretningsstile.

Concert P1 kan købes i denne hvide farve, og så kan den også købes i sort. Der er to udgaver af Concert. Der er denne P1, som har en højde på 16,6 centimeter og en diameter på 32 centimeter. Du kan også købe en P3 udgave, som har en højde på 32 centimeter og en diameter på 55 centimeter.

Designeren Bag

J%C3%B8rn%20Utzon-min

Specifikationer
Varenummer : 54003405
EAN : 5702370034054

Lyskilde: E27
Watt:  Max 75W
Mål: H: 16,6 cm / Ø: 32 cm 
Materiale: Hvid lakeret stål
Ledningslængde: 3 m tekstilledning.
Designer: Jørn Utzon