Concert P3 Pendel Hvid - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 4.949,25 kr
Pris: 6.599,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Concert P3 er en Jørn Utzon designet pendel, som er blevet produceret hos Fritz Hansen. Han ville gerne lave en pendel, hvor den havde et organisk og rent formsprog. For at opnå dette, så har han gjort brug af flere forskellige lampeskærme, hvilket har forstærket lampens formudtryk.

Det har medvirket til, at Concert P3 skinner med et behageligt lys, som også er blændfrit. Det har han fået frem, uden at gå på kompromis med lysudbyttet. Lampens ophæng er med til at sende et behageligt og jævnt lys ud mellem lampeskærmene, hvilket hjælper den almene rumbelysning. Ophænget har også den effekt, at den lyser de to øverste skærme op samt en del af ledningen. Den nederste skærm leder lyset ned i parabolen, hvor den diffuserer lyset. På den måde sørger parabolen for, at lyset bliver blødet op, og at det er blændfrit. Uagtet hvilken højde, man vælger at hænge pendlen i. Med dens stilrene design, så vil den passe til de fleste indretningsstile.

Du kan købe Concert lampen i to forskellige størrelser. Der er denne P3 udgave, som har en højde på 32 centimeter og en diameter på 55 centimeter, og P1eren som har en højde på 16,6 centimeter og en diameter på 32 centimeter. Den kan købes i denne hvide farve, og så kan den også købes i sort

Designeren Bag

J%C3%B8rn%20Utzon-min

Specifikationer
Varenummer : 74003505
EAN : 5702370035051

Lyskilde: E27
Watt:  Max 150W
Mål: H: 32 cm / Ø: 55 cm 
Materiale: Hvid lakeret stål
Ledningslængde: 6 m tekstilledning.
Designer: Jørn Utzon