Above Pendel Sort Ø250 - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.680,00 kr
Pris: 3.350,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Mads Odgård har designet Above pendlen, og den er blevet produceret af Louis Poulsen. Odgård designer lamper, hvor deres funktion er lige så vigtige som kvaliteten og designet. Og Above er ingen undtagelse. Den er nemlig designet ud fra Mads Odgårds princip om ”Less is more”. Navnet refererer til den fine og snedige detalje, der er i toppen af lampen. Toppen er åbnet op, hvilket er med til at kunne gemme pæren væk. Og så giver det Above pendlen dens flotte og unikke design.

Den er designet ud fra en keglet/trekantet form. Det er med til at sørge for, at lampen giver et godt, koncentreret nedadrettet lys. Og dette er med til at lampen en behagelig og dæmpet atmosfære i det rum, den måtte lyse op. Og så har indersiden en mat hvidlakering, hvilket har den effekt at lampen kan give en effektiv spredning af lyset. Åbningen i toppen, giver mulighed for lyset, at kunne komme med et diskret opadrettet lys.

Der er lavet fire størrelser af Above pendlen. Der er den her udgave på 25 centimeter i sin diameter, og så er der en mindre udgave på 17,5 centimeter i sin diameter. Og endeligt er der to udgaver, som er endnu større end de to førnævnte. Den ene har en diameter på 40 centimeter, og den anden har en diameter på 55 centimeter. Den kan også fås i en hvid farve. Hvis du er på udkig efter en elegant og enkel pendellampe, så er dette en god lampe at kigge på.

Designeren Bag

Mads%20Odg%C3%A5rd%20-min

Specifikationer
Varenummer : 5741099388
EAN : 5703411585597

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 30 / Ø: 25
Materiale: Sortlakeret aluminium
Ledningslængde: 3 m sort tekstil ledning
Designer: Mads Odgård