Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

LIGHT-POINT Cube

Light Point CUBE serien er designet af Ronni Gol, der har skabt en række flotte, stilfulde og minimalistiske væglamper. De er produceret af det meget velkendte firma Light-Point. Med et enkelt, elegant og smart design er, CUBE lamperne er blandt Light-Points mest populære lamper. Light Point Cube er en lampe, der kan fungere både som indendørslampe og som en udendørslampe, og som egner sig til de fleste farver og overflader. Man får et godt koncentreret lys, som man selv har mulighed for at justere på. Man kan få en dekorativ belysning ned ad væggen. Du kan finde dem store som små.
Light Point CUBE serien er præget af den minimalistiske stilart, hvilket gør, at du kan hænge den på væggen, og den vil ikke tiltrække sig megen opmærksomhed. Og med en fleksibilitet, der gør det muligt, at pege lyset opad eller nedad, alt efter hvad du ønsker. Så er det en serie, der er designet med dig i tankerne. 
Med de forskellige varianter vi har til rådighed, er vi sikre på, at du kan finde den helt rigtige fra CUBE serien til dig.

1 til 16 af 30

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 16 af 30

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende
Cube udendørslampe har en tæthedsgrad på 54. Det første ciffer i tæthedsgraden (alternativt kaldet IP-kode) refererer til graden af beskyttelse mod fremmedlegemer. Mens det andet tal angiver beskyttelse imod vand. 5-tallet fortæller os, at Cube udendørslampen er støvskærmet, mens 4-tallet angiver, at lampen er beskyttet mod oversprøjtning. Det tegner et billede af Light Point Cube som en god solid udendørslampe.

Lysdæmpere kan sættes på din CUBE-lampe. Helt praktisk betyder det, at du kan justere lysstyrken alt efter, hvordan du foretrækker det. En af fordelene ved det er, at der er mulighed for, at man får reduceret sin strømregning. Men det store trækplaster for mange er, at en lysdæmper vil skabe større komfort og hygge i hverdagen.

Man kan få sin CUBE lampe med LED-pærer, som giver en varmere belysning, og en højere besparelse på elregningen. Det vidner også om et firma, som tænker over de problemstillinger vi står overfor i det 21. århundrede. Med strømbesparende LED-pærer, viser Light-Point, at de tænker over, hvordan de bedst kan hjælpe med at passe på miljøet og ikke gå ned i kvalitet.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen