Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

CUBE LED Sort - LIGHT-POINT Zoom

20%

CUBE LED Sort - LIGHT-POINT

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.195,00 kr

Tilbud 1.755,00 kr

  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Hvis man skal sætte nogle ord på CUBE LED Sort væglampen, så vil ord som: Fantastisk, minimalistisk og stilren være nogle af de første der dukker op. CUBE er en væglampe, der blev designet af Ronni Gol, og er produceret af Light Point. CUBE er 10 x 10 x 10 centimeter, hvilket betyder det er en rektanglet lampe, og det betyder også, at CUBE er en mindre lampe. Designet gør, at lampen passer ind til de fleste boligindretninger. Den er designet efter up/down princippet.

En af lampens egenskaber er, at dens plader kan vippes, så man kan ændre på fordelingen af lyset fra lampen. Pladerne påvirker hinanden på den måde at: Hvis man vælger at lampen skal være smal i toppen, så bliver den brev i bunden og vice versa. Det giver en grad af valgfrihed for dig, der giver dig mulighed for at få lyset hen, hvor der er brug for det. Cube lampen giver et koncentreret og effektfuldt lys.

CUBE lampens LED-pære bruger kun 2 x 3 watt, hvilket gør, at lampen er meget besparende. Den langtidsholdbare LED lyskilde minimerer energiforbruget, hvilket gør, at den er god for miljøet. Lampen kan benyttes som udendørsbelysning, men hvis toppladen fjernes, så egner den sig bedst inden døre.

Vi har den i tre udgaver: Denne sorte udgave, en silver udgave og så har vi en hvid udgave.

Cube LED Sort har en indbygget LED-lyskilde. Den er 10 x 10 centimeter, hvilket falder ind under den almindelige størrelse for Cube serien. Denne Cube LED er i sort, og findes også i hvid (CUBE LED Hvid – Light Point). Da det er en LED version, så kan man indstille den, så den får et andet lysindfald. Cube LED sort lyser både op og nedad.

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 2 x 3W
Mål: H: 10 cm / B: 10 cm / L: 10 cm
Materiale: Aluminium + glas
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol

Dæmpbar

7 års garanti på LED enheden.

Designeren bag

Detaljer

Ronni Gol startede LIGHT-POINT i 1995 i en alder af kun 25 år og har siden udviklet på produkter, firma og konceptet. LIGHT-POINT stiller idag med en bred vifte lamper designet og produceret inhouse men også et spændende agentur på primært Italienske kvalitetslamper, da Ronni er en magnet for ideer, inspiration nye tiltag. De sidste 10 år har Ronni Gol selv stået for stregerne bag nogle af de mest ikoniske og populære lamper som LIGHT-POINT selv producerer. Inspirationen finder Ronni på sine rejser rundt om i verden som gør at New York, Østen og det rene enkle hotel-look er bare nogle af de elementer der smyger sig ind over linjeføringerne. Han er blandt andre manden bag Code, Cube, Dome, Element, Spice og Sputnik.

Yderligere information

Yderligere information

Producent LIGHT-POINT
Mærke LIGHT-POINT
Varenummer 256182
Gratis lyskilde Der er indbygget LED lyskilde i lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: CUBE LED Sort - LIGHT-POINT

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen