CUBE LED Sort - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.871,25 kr
Pris: 2.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Hvis man skal sætte nogle ord på CUBE LED Sort væglampen, så vil ord som: Fantastisk, minimalistisk og stilren være nogle af de første der dukker op. CUBE er en væglampe, der blev designet af Ronni Gol, og er produceret af Light Point. CUBE er 10 x 10 x 10 centimeter, hvilket betyder det er en rektanglet lampe, og det betyder også, at CUBE er en mindre lampe. Designet gør, at lampen passer ind til de fleste boligindretninger. Den er designet efter up/down princippet.

En af lampens egenskaber er, at dens plader kan vippes, så man kan ændre på fordelingen af lyset fra lampen. Pladerne påvirker hinanden på den måde at: Hvis man vælger at lampen skal være smal i toppen, så bliver den brev i bunden og vice versa. Det giver en grad af valgfrihed for dig, der giver dig mulighed for at få lyset hen, hvor der er brug for det. Cube lampen giver et koncentreret og effektfuldt lys.

CUBE lampens LED-pære bruger kun 2 x 3 watt, hvilket gør, at lampen er meget besparende. Den langtidsholdbare LED lyskilde minimerer energiforbruget, hvilket gør, at den er god for miljøet. Lampen kan benyttes som udendørsbelysning, men hvis toppladen fjernes, så egner den sig bedst inden døre.

Vi har den i to udgaver: Denne sorte udgave og så har vi en hvid udgave.

Cube LED Sort har en indbygget LED-lyskilde. Den er 10 x 10 centimeter, hvilket falder ind under den almindelige størrelse for Cube serien. Da det er en LED version, så kan man indstille den, så den får et andet lysindfald. Cube LED sort lyser både op og nedad.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 256182
EAN : 5711389561826

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 2 x 3W
Mål: H: 10 cm / B: 10 cm / L: 10 cm
Materiale: Aluminium + glas
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol

Dæmpbar

7 års garanti på LED enheden.