Kaiser Idell 6718-W Sax Væglampe Blank Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
5.199,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell har designet denne væglampe, der har fået navnet Kaiser Idell 6718-W Sax, og så er den produceret hos Fritz Hansen. Han har designet den i en flot Bauhaus-stil. Det betyder, at Christian Dell har designet den med stor præcision og et forrygende håndværk. På denne måde har lampen fået sin fantastiske skulpturelle kvalitet samt dens stringente rene design, hvilket har mundet ud i et originalt look.

Kaiser Idell 6718-W Sax er bygget op omkring to vigtige dele. Dens drejeled og den kendetegnende lampeskærm. En unik egenskab ved lampeskærmen er, at i toppen er teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” prægneret. Lampeskærmen er blevet lavet af højglanslakeret aluminium.

Kaiser Idell 6718-W Sax bringer indbegrebet af smukt tysk design og et fantastisk materialevalg ind i dit hjem. Den kan købes i denne sorte farve. Og så kan du også købe den i easy greyhvid eller i mat sort.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 63702408
EAN : 5702377024089

KAISER idell™ er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell™". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat, og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing.

Lyskilde: E27
Watt: Max 60W
Mål: H: 14,8 cm / L: 47 cm til 89 cm / Skærm: Ø: 16,4 cm
Materiale: Metal og messing
Ledningslængde: 2m
Designer: Christian Dell