Kaiser Idell 6718-W Sax Væglampe Hvid - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
5.199,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6718-W Sax er en væglampe, som er blevet designet af Christian Dell og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Den er blevet designet i et klassisk Bauhaus design. Det vil sige, at den er designet med enormt høj præcision og et fantastisk håndværk. Den har givet lampen en enestående skulpturel kvalitet, og et stringent rent design. Det har resulteret i et originalt look.

Kaiser Idell 6718-W Sax er bygget op omkring dens drejeled og dens velkendte lampeskærm. I toppen af lampeskærmen er teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” prægneret. Lampeskærmen er lavet af højglanslakeret aluminium.

Med en Kaiser Idell 6718-W Sax, så får du indbegrebet af flot tysk design og et godt materialevalg. Du kan købe den i denne hvide farve, og så kan den også købes i easy greymat sort eller i sort.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 63702305
EAN : 5702377023051

KAISER idell™ er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell™". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat, og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing.

Lyskilde: E27
Watt: Max 60W
Mål: H: 14,8 cm / L: 47 cm til 89 cm / Skærm: Ø: 16,4 cm
Materiale: Metal og messing
Ledningslængde: 2m
Designer: Christian Dell