Kaiser Idell 6718-W Sax Væglampe Mat Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
5.199,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell har designet Kaiser Idell 6718-W Sax, og det er en væglampe, der er blevet produceret hos Fritz Hansen. Denne væglampe er blevet designet i et klassisk Bauhaus-design. Det betyder, at den er blevet designet med stor præcision og et førsteklasses håndværk. Derfor har lampen fået sin enestående skulpturelle kvalitet samt dens stringente rene design. Alt i alt har det givet et originalt udseende.

To vigtige dele hos Kaiser Idell 6718-W Sax er dens drejeled og dens karakteristiske lampeskærm. Det specielle ved denne lampeskærm er, at der står ”ORIGINAL KAISER-Idell” i toppen af den. Og så er lampeskærmen fremstillet af matlakeret aluminium.

Kaiser Idell 6718-W Sax giver dig essensen af skønt tysk design og et herligt valg af materialer. Den kan købes i denne mat sorte farve. Derudover kan du købe den i easy greysort eller i hvid.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 63702508
EAN : 5702377025086

KAISER idell™ er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell™". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat, og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing.

Lyskilde: E27
Watt: Max 60W
Mål: H: 14,8 cm / L: 47 cm til 89 cm / Skærm: Ø: 16,4 cm
Materiale: Metal og messing
Ledningslængde: 2m
Designer: Christian Dell