Kaiser Idell 6580-F Gulvlampe Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
7.699,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6580-F er blevet designet af Christian Dell, og Fritz Hansen har produceret denne gulvlampe. Det er en lampe, som er designet i en traditionel Bauhaus-stilart. Det er en modernistisk stil, hvor de lægger fokus på det minimalistiske og funktionelle. Samtidig har han designet den med stor præcision og et førsteklasses håndværk. Det har givet lampen en enestående skulpturel kvalitet og et stringent rent design.

To vigtige komponenter hos Kaiser Idell 6580-F er dens drejeled og dens karakteristiske lampeskærm. Denne højglanslakeret lampeskærm har teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” indgraveret.

Kaiser Idell 6580-F kan købes i denne sorte farve. Derudover kan den købes i mat sort/messingmat sort eller i hvid. Denne gulvlampe står som symbolet på fornemt tysk design.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 61704208
EAN : 5702377042083

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Luxus bordlampen fås i sort, matsort, rubinrød, mørk grøn og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 125 cm. / Ø: 21 cm