Kaiser Idell 6580-F Gulvlampe Mat Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
7.699,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell er designeren bag Kaiser Idell 6580-F, og Fritz Hansen har produceret denne gulvlampe. Den er blevet designet i den klassiske Bauhaus stil. Det er en modernistisk stil, som har fokus på det funktionelle og minimalistiske design. Og samtidig er den blevet fremstillet med stor præcision og et stort håndværk, som har givet lampen dens unikke skulpturelle kvalitet og dens stringente rene design.

To vigtige dele for Kaiser Idell 6580-F er dens drejeled, og dens lampeskærm. På denne lampeskærm står der ”ORIGINAL KAISER-Idell”, og så er lampeskærmen matlakeret.

Kaiser Idell 6580-F kan købes i denne mat sorte farve, og så kan den også købes i mat sort/messinghvid og i sort. Denne gulvlampe står som symbolet på fornem tysk design.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 61704308
EAN : 5702377043080

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Luxus bordlampen fås i sort, matsort, rubinrød, mørk grøn og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Matlakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 125-135 cm. / Ø: 21 cm