Kaiser Idell 6580-F Gulvlampe Hvid - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
7.699,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6580-F er en gulvlampe, som er designet af Christian Dell, og den er produceret hos Fritz Hansen. Den er blevet designet i en klassisk Bauhaus stil. Det er en modernistisk stil, hvor der er fokus på det minimalistiske og funktionelle. Den er fremstillet med enormt stor præcision og et tophåndværk, hvilket giver lampen en unik skulpturel kvalitet samt et stringent rent design.

Kaiser Idell 6580-F er bygget op omkring dens drejeled, og den er bygget op omkring den karakteristiske lampeskærm, hvor teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” er prægneret. Lampeskærmen er højglanslakeret.

Du kan købe Kaiser Idell 6580-F i denne hvide farve. Og så kan den også købes i mat sort/messingsort eller i mat sort. Med denne lampe får du symbolet på fornemt tysk design.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 61704105
EAN : 5702377041055

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Luxus bordlampen fås i sort, matsort, rubinrød, mørk grøn og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 125 cm. / Ø: 21 cm