VP Globe 50 Pendel - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
13.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

VP Globe 50 er blevet designet af Verner Panton, og Verpan har produceret denne pendel. Han har designet den med en gennemsigtig akrylskærm, hvor der er en indvendig lakering i henholdsvis hvid, blå og rød. Disse farvestrøj fremhæver Verner Pantons design-DNA. Panton har designet en dekorativ pendel, der hverken lyser op- eller nedad. Den lyser kun ud til siderne. Inde i lampen sidder der fem reflektorer, og de bliver holdt oppe af tre stålkæder.

Verner Panton ønskede at designe en lampe, der ville fange øjet, og som ville forene det rum, som den er hængt op i. Uanset om man sætter den op enkeltvis eller i en klynge. Det får VP Globe 50 til at egne sig godt i en gang, en lang korridor eller som et skulpturelt element i et hjørne. På den måde, må Panton siges at være lykkedes med sit mål. Pendlen bliver samlet i hænderne.

VP Globe 50 kan købes i denne transparente/klare farve. Du kan også købe den i hvid eller i glas

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 100001
EAN : 5702410968141

Designer: Verner Panton
Materiale: Transparent Akryl
Lyskilde: E27 Max. 75W
Ledningslængde: 4 m. sort tekstilledning
Mål: Ø 50 cm.
Designer: Verner Panton
Inkl. Krom baldakin

VP Globen er designet af Verner Panton i 1969 og er en moderne klassiker og et udtryk for Verner Pantons tidløse og unikke design. Globen giver et blødt, behageligt og blændfrit lys og kan med fordel bruges som dekorativ belysning og til at skabe en stemning og hygge i din bolig.