VP Globe 50 Glas Pendel - Verpan

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 11.995,00 kr
Pris: 15.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Verner Panton har designet VP Globe 50, og denne pendel er blevet produceret hos Verpan. Den er designet med en transparent akrylskærm. Det er en dekorativ pendel, som ikke lyser op- eller nedad. Derimod lyser den kun ud til siderne. Indeni lampen sidder der fem reflektorer, som bliver holdt oppe af tre stålkæder.

Med VP Globe 50 ville Verner Panton designe en lampe, som kunne fange øjet og forene et rum. Og det skulle den kunne uanset, om man sætter den op enkeltvis eller i en klynge. Derfor vil den egne sig godt ind i en gang, i en lang korridor eller som et skulpturelt element i et hjørne. De samler denne pendel i hænderne.

Du kan købe VP Globe 50 i denne glas farve. Derudover kan den også købes med en klar/transparent farve, og den kan købes med en hvid farve. 

Designeren Bag

Verner%20Panton-min

Specifikationer
Varenummer : 100127
EAN : 5702410072893

Materiale: Transparent Akryl, hvide glas reflektorer
Lyskilde: E27 Max. 75W
Ledningslængde: 4 m. sort tekstilledning
Mål: Ø 50 cm.
Designer: Verner Panton
Inkl. sparepære og krom baldakin

VP Globen er designet af Verner Panton i 1969 og er en moderne klassiker og et udtryk for Verner Pantons tidløse og unikke design. Globens hvide opale glasskærme giver et blødt, behageligt og blændfrit lys og kan med fordel bruges som dekorativ belysning og til at skabe en stemning og hygge i din bolig.