Suspence P2 Ø38,5 Sort Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
4.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

GamFratesi er designerne bag Suspence P2, og denne pendel er blevet produceret hos Fritz Hansen. Designduoen har lavet en pendel, som er både enkel og elegant i sit design, og samtidig har den en organisk form. Den organiske form er blevet til, ved at tage en bevægelse, og oversætte den til en fysisk form. Bevægelsen er at trække i et materiale. Dette kan man se i toppen af lampen. Her får man en fornemmelse af at ledningen er blevet trukket igennem lampen. På den måde kommer det til at se ud som om lampen og ledningen er en samlet helhed.

Inde i lampeskærmen er der en diffuser. Denne diffuser sørger for, at Suspence P2 lyser med et blændfrit lys. Og så er diffuseren buet i sin form. På den måde vil den skabe et optisk synsbedrag, hvor lampen vil se ud til at være mat indvendig. Diffuseren kan tages af, når du har brug for at sætte en pære i.

Du kan købe Suspence P2 i denne sorte farve. Derudover kan den købes i hvid, lysgrå eller i kobber. Den kan købes med denne diameter på 38,5 centimeter. Og så kan den også købes med en diameter på 24 centimeter.

Designeren Bag

Gamfratesi-min

Specifikationer
Varenummer : 54400708
EAN : 5702371007088

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 36 cm / Ø: 38,5 cm
Materiale: Aluminium
Ledningslængde: 3 m (Hvis du ønsker med 6 m ledning, så send os en mail)
Designer: GamFratesi