Suspence P2 Ø38,5 Lysgrå Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
4.499,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Suspence P2 er en GamFratesi-designet pendel, som er blevet produceret hos Fritz Hansen. GamFratesi har lavet en pendel, som har et enkelt og på samme tid en elegant pendel, som er præget af en organisk form. Denne organiske form er blevet lavet ved at tage en bevægelse, og så oversætte denne til en fysisk form. Bevægelsen er at trække i et materiale. Dette kan man se i toppen af lampen, hvor man kan få en fornemmelse af lampens ledning, som er blevet trukket igennem lampen. På den måde ser det også ud til, at lampen og ledningen er én samlet helhed.

Inde i lampeskærmen er der en diffuser. Den har den effekt, at den forhindrer lyset i at blænde med sit lys. Og så er diffuseren buet i sin form, hvilket medfører et optisk synsbedrag. Her vil det se ud til, at Suspence P2 er mat indvendigt. Du kan tage diffuseren af, når du skal have sat en pære i.

Du har mulighed for at købe Suspence P2 i fire forskellige farver. Den kan købes i denne lysgrå farve. Og så kan den også købes i kobber, i sort eller i hvid. Det er ikke det eneste valg du har, for du kan også vælge mellem tre diametre til din pendel. Den kan købes med denne diameter på 38,5 centimeter. Og så kan du også købe den med en diameter på 24 centimeter eller med en diameter på 32 centimeter.

Designeren Bag

Gamfratesi-min

Specifikationer
Varenummer : 54400812
EAN : 5702371008122

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 36 cm / Ø: 38,5 cm
Materiale: Aluminium
Ledningslængde: 3 m (Hvis du ønsker med 6 m ledning, så send os en mail)
Designer: GamFratesi