Parentesi Sort - Flos

  Levering 1-4 hverdage
2.940,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Achille Castiglioni og Pio Manzú er designduoen bag Parentesi, og denne pendel er blevet produceret hos Flos. Denne klassiske lampe blev oprindeligt designet i 1971. Den er designet med et minimalistisk design, og den giver en direkte belysning. Denne belysning er godt som læselys. Du kan flytte lampen i dens højde, ved at flytte lampen op- eller nedad på stålkablet. Kablet er spændt ud mellem gulvet og loftet. Derved kan du få dækket dét behov, som du måtte stå med. Udover at du kan justere højden på den, så kan du også rotere lampen, og få sendt lyset i den retning, som du ønsker. På grund af disse kvaliteter, så vil denne lampe egne sig ved godt ved en seng, ved en sofa eller ved en lænestol.

”Pio Manzú fik oprindeligt idéen til Parentesi. Han fandt på, at man kunne skabe en stang der går fra loft til gulv, og som har plads til selve lampeskærmen. Man fastgjorde lampen med en skrue. Han udskiftede stangen med en metalledning som skaber friktion når den bliver bøjet, og som dermed kan få lampen til at holde sin form og ikke behøve nogen skruer. ” – Således udtaler Achille Castiglioni om idéen til lampen, og ud fra dette designede de en lampe, der ville gå hen og vinde Compasso d’Oro i 1979.

Parentesi kan købes i fire forskellige farver. Du kan købe den i denne sorte farve. Den kan også købes i: Rød, nickel eller i hvid.

Specifikationer
Varenummer : F5400030
EAN : 8059607020272

Designer: Achille Castiglioni and Pio Manzu´
Materiale: Stål / elastik
Lyskilde: E 27 Max. 150 W
H.58 cm max 400cm
Ø. 11cm