Parentesi Hvid - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
Specialpris 2.205,00 kr
Pris: 2.940,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Parentesi er en pendel, som Achille Castiglioni og Pio Manzú har designet, og den er blevet produceret hos Flos. Det er en klassisk lampe, som oprindeligt blev designet i 1971. De har designet en minimalistisk lampe, som lyser med en direkte belysning. Det er en belysning, der egner sig godt som læselys. Den kan justeres i højden ved at flytte stålrøret op eller ned ad stålkablet. Dette kabel er spændt ud mellem loftet og gulvet. På den måde får du muligheden for at dække lige præcis dit behov, og sætte belysningen som det passer dig. Oven i det, så har du mulighed for at dreje lampen alt efter, hvor du ønsker at rette lyset hen. Med alle disse kvaliteter in mente, så vil den egne sig godt ved sengen, ved sofaen eller ved lænestolen.

”Pio Manzú fik oprindeligt idéen til Parentesi. Han fandt på, at man kunne skabe en stang der går fra loft til gulv, og som har plads til selve lampeskærmen. Man fastgjorde lampen med en skrue. Han udskiftede stangen med en metalledning som skaber friktion når den bliver bøjet, og som dermed kan få lampen til at holde sin form og ikke behøve nogen skruer. ” – Achille Castiglioni. Ud fra denne tanke designede duoen til denne prisvindende lampe. Den vandt Compasso d’Oro prisen i 1979.

Du kan købe Parentesi i fire forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve. Derudover kan den også købes i sort, rød eller i nickel.

Specifikationer
Varenummer : F5400009
EAN : 8059607020265

Designer: Achille Castiglioni and Pio Manzu´
Materiale: Stål / elastik
Lyskilde: E 27 Max. 150 W
H.58 cm max 400cm
Ø. 11cm