Oblique Mat Sort Væglampe - CPH Lighting

  Levering 1-4 hverdage
2.900,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oblique Væglampe er en Tom Stepp designet væglampe, som er blevet produceret hos CPH Lighting. Det er en tidløs og enkel væglampe, der har en flot finish. Lampeskærmen er designet på sådan en måde, så den giver en direkte, asymmetrisk og blændfri belysning. Denne belysning får den til at egne sig godt som sengelampe eller som læselampe.

Tom Stepp har designet Oblique Væglampe med et fleksibelt lampehoved. Det er fleksibelt på den måde, at den kan både vippes og roteres 360 grader. Han har integreret tænd- og slukknappen i lampehovedet.

Oblique Væglampe kan købes i en række forskellige farver. Den kan købes i denne mat sorte farve. Og så kan den også købes i disse farver: Mat hvid, petroleumsblå, teglrød, olivengrøn, flint grå, hvid (med messing arm), sort (med messing arm), petroleumsblå (med messing arm), teglrød (med messing arm), olivengrøn (med messing arm) og i flintgrå (med messing arm). Udover denne væglampe, så byder lampeserien også på gulvlamper og bordlamper.

Specifikationer
Varenummer : 43101
EAN : 5708432431014

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Det justerbare lampehoved med tænd/sluk kontakt giver et fint og blædfrit lys og gør lampen perfekt som læselampe, da du kan rette lyset i den retning du ønsker. Oblique lampen forener på smukkeste vis kvalitet og funktionalitet, og lampen findes i flere forskellige farver som giver dig rig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.

Sort med blank krom.
Med afbryder på lampen.
Højde 25 cm.
E27 fatning.
Maks. 60 watt.