Oblique Mat Hvid Væglampe - CPH Lighting

  Levering 1-4 hverdage
2.900,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oblique Væglampe er blevet designet af Tom Stepp, og den er blevet produceret hos CPH Lighting. Han har designet en enkel og tidløs lampe som har en skøn finish, som vil være særligt god som sengelampe eller som læselampe. Den vil være god disse steder, da lampeskærmen giver en direkte belysning. Designet på lampeskærmen sørger for en asymmetrisk og blændfri belysning.  

Oblique Væglampe har et fleksibelt lampehoved, som gør det muligt at vippe lampehovedet og den kan roteres 360 grader. Tænd- og slukknappen er integreret i lampehovedet.

Du kan købe Oblique Væglampe i denne mat hvide farve. Derudover kan den også købes i: Petroleumsblå, teglrød, olivengrøn, flint grå, hvid (med messing arm), sort (med messing arm), petroleumsblå (med messing arm), teglrød (med messing arm), olivengrøn (med messing arm), flintgrå (med messing arm) eller i mat sort. Udover denne væglampe, så består lampeserien også af gulvlamper og bordlamper.

Specifikationer
Varenummer : 43100
EAN : 5708432431007

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Det justerbare lampehoved med tænd/sluk kontakt giver et fint og blædfrit lys og gør lampen perfekt som læselampe, da du kan rette lyset i den retning du ønsker. Oblique lampen forener på smukkeste vis kvalitet og funktionalitet, og lampen findes i flere forskellige farver som giver dig rig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.

Hvid med blank krom.

Med afbryder på lampen.
Højde 25 cm.
E27 fatning.
Maks. 60 watt.