Miss K Sort - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
3.050,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Philippe Starck er designeren bag Miss K, og Flos har produceret den. Den blev designet i 2004, og står stadig som en af hans mest velkendte og populære lamper. Den er lavet af sprøjtestøbt plastmateriale, og inderskærmen er i hvid. På den måde skjuler de lyskilden, og sørger for en jævn og behagelig belysning. Den passer godt til et moderne hjem, og vil tilføje et let og positivt udtryk til indretningen. Den passer godt til dig, der gerne vil leve på moderne vis, og samtidig ønsker en romantisk stemning.

Miss K er udstyret med en transparent ledning, hvor der er en dæmper, som du kan ændre lysstyrken. Når du øger lysintensiteten, så vil den hvide inderskærm blive lyst op, og når man så kigger igennem yderskærmen, så vil der blive dannet en vidunderlig lys opal. Vælger du at skrue ned for den, så kommer der et svagt orange lys fra lysdæmperen. På den måde kan du finde den, selv i mørket. Den enkle silhuet lyser med en diffus belysning til omgivelserne, og den giver god stemningsbelysning i alle rum.

Miss K kan købes i fire forskellige farver. Den kan købes i denne sorte farve. Du kan også købe den i Silver, transparent, stof og i fumé.

Specifikationer
Varenummer : F6255030
EAN : 8059607021187


Designer: Philippe Starck
Materiale: Sort med guld inderside
Lyskilde: E27 Max. 100W
Ledningslængde: 1,5 m. transparant ledning
Mål: H 43,2 cm.
       Ø 23,6 cm.

Bemærk: både tænd/sluk og lysdæmper