Miss K Bordlampe Silver - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
3.050,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Miss K er en bordlampe, som Philippe Starck har designet, og den er blevet produceret hos Flos. Den er designet i 2004, og er stadig en af hans mest populære og velkendte lamper. Den er fremstillet af sprøjtestøbt plastmateriale, og så er inderskærmen i hvid. Dette skjuler lyskilden og sørger for en jævn og behagelig belysning. Den vil egne sig godt ind i en moderne bolig, og giver et let og positivt udtryk i indretningen. Passer godt til den person, som gerne vil bo på en moderne måde, og på samme tid gerne vil have en romantisk stemning.

Miss K har en transparent ledning med dæmper, så du kan justere lysstyrken. Hvis du øger lysintensiteten, så bliver den hvide inderskærm lyst op, og når man ser igennem yderskærmen, så dannes der en skøn lys opal. Når der er skruet ned for den, så vil lysdæmperen udsende et svagt orange lys, så den kan findes i mørket. Med denne lampes enkle silhuet giver en diffus belysning til omgivelserne og den vil være god som stemningsbelysning i alle rum.

Du kan købe Miss K bordlampen i fire forskellige farver. Der er denne Silver farve, og så kan den også købes i stoftransparent, fumé og i sort.

Specifikationer
Varenummer : F6255000
EAN : 8059607021149

Designer: Philippe Starck
Materiale: Transparent
Lyskilde: E27 Max. 100W
Ledningslængde: 1,5 m. transparant ledning
Mål: H 43,2 cm.
       Ø 23,6 cm.

Bemærk: både tænd/sluk og lysdæmper