Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Mat Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
6.695,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell er designeren bag Kaiser Idell 6556-F, og denne gulvlampe er blevet produceret hos Fritz Hansen. Den er blevet designet i en klassisk og flot Bauhaus-stil. Christian Dell har designet en gulvlampe med høj præcision, et fantastisk håndværk og så har den et stringent rent design, som giver lampen dens unikke skulpturelle kvalitet. Han har benyttet geometriske former, hvilket er kendetegnende for en modernistisk stil.

En speciel egenskab ved Kaiser Idell 6556-F er dens drejeled. Drejeleddet kan tiltes 15 grader bagud og 18 grader forover. Det giver dig en fleksibel gulvlampe, som vil passe godt ind som læselampe ved lænestolen eller ved sofaen. Hele lampeserien er bygget op omkring dette drejeled og dens karakteristiske lampeskærm. I toppen af lampeskærmen er teksten ”ORIGINAL KAISER-Idell” prægneret. Lampeskærmen er blevet håndlakeret i enten mat eller højglans.

Du kan købe Kaiser Idell 6556-F i fire forskellige farver. Den kan købes i denne mat sorte farve. Og så kan den også købes i: Easy grey, sort og i hvid. I dag står denne lampe som et tegn på forrygende Bauhaus design, herligt valg af materialer og som en meget præcis konstruktion. Lampen viser det bedste af germansk design, tysk kvalitet og et gennemført ingeniør arbejde.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 61703708
EAN : 5702377037089

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Fås i sort, matsort og hvid

Designer: Christian Dell
Materiale: Matlakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 125 cm. / Ø: 21 cm
Ledning : 2m Lampen kan kippes 15 grader bagud og 18 grader fremad