Kaiser Idell 6556-F Gulvlampe Hvid - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
7.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6556-F er en gulvlampe, som er blevet designet af Christian Dell, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Denne gulvlampe er blevet designet med en elegant Bauhaus-stil. Det betyder, at Dell har designet gulvlampen med høj præcision, et fantastisk håndværk og en stringent rent design. Det resulterer i en lampe med en enestående skulpturel kvalitet. Og så har han gjort brug af geometriske former, der er kendetegnende for en modernistisk stil.

En unik evne ved Kaiser Idell 6556-F er dens drejeled. Den har den evne, at den kan tiltes 15 grader bagud og 18 grader fremover. Det giver dig en mere fleksibel gulvlampe. Og dette får den til at passe godt ind som læselampe ved lænestolen eller ved sofaen. Hele denne lampeserie er konstrueret omkring dette drejeled samt dens karakteristiske lampeskærm. På denne lampeskærm er der prægneret ”ORIGINAL KAISER-Idell” i toppen. Skærmen er håndlakeret i enten højglans eller i mat.

Du kan købe Kaiser Idell 6556-F i fem forskellige farver. Du kan købe den i denne hvide farve. Og så kan den også købes i venetian red, olive greeneasy grey og i sort. I dag er denne lampe kendt som et storslået eksempel på et Bauhaus-design, forrygende valg af materialer og som en enormt præcis konstruktion. Det kendetegner germansk design, tysk kvalitet og et gennemført ingeniør arbejde.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 61703505
EAN : 5702377035054

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Fås i sort, matsort og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 125 cm. / Ø: 21 cm
Ledning: 2 m Lampen kan kippes 15 grader bagud og 18 grader fremad