Ellipse Pendel Ø50 Mat Hvid/Messing - Belid

  Levering 1-4 hverdage
5.449,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ellipse Pendel er en Joakim Fihn-designet pendel, som er produceret af Belid. Denne smarte lampe er designet med et eksklusivt touch og rene linjer. Designet får den til at passe godt ind i en klassisk indretningsstil og i en minimalistisk indretningsstil. Der indgår lameller i dens tidløse design, hvor lyset skinner igennem. Det har den effekt, at det giver en skøn belysning, samtidig med at vi får et blændfrit lys fra den. Og denne pendel vil ikke kun give et godt lys, den vil også hænge som et flot designelement i rummet. Den vil egne sig godt i køkkenet, ind over spisebordet, i stuen eller ude i entréen.

Ellipse kan købes i denne mat hvid/messing farve. Og så kan den også købes i mat hvid/krom. Du kan også vælge mellem to forskellige størrelser til den. Denne udgave har en diameter på 50 centimeter. Den kan også købes med en diameter på 40 centimeter.

Specifikationer
Varenummer : 108291
EAN : 7391534273989

-Ellipse is a modern lamp, a combination of Belid´s tradition of manufacturing sheet metal and the popular elliptical shape. The result is a conspicuously lamp with an interesting light that hives an almost floating feeling.

Designer: Joakim Fihn
Lyskilde: E27, Max 60W
Diameter: 50 cm
Højde: 28,2
Materiale: Farvet Metal
Nr.: T108291