Ellipse Pendel Ø50 Mat Hvid/Krom - Belid

  Levering 1-4 hverdage
5.449,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ellipse Pendel er blevet designet af Joakim Fihn, og den er blevet produceret af Belid. Dette er en smart lampe, som han har designet med rene linjer og et eksklusivt touch. Det er et design, der vil passe godt til en minimalistisk indretning såvel som en klassisk indretningsstil. En del af dens elegante design er dens mange lameller, hvor lyset kommer ud, og på den måde skaber den en flot belysning samt et blændfrit lys. Det er ikke kun en pendel, der vil give et godt lys. Den vil også være et flot element at sætte op i rummet. Denne pendel vil passe godt ind i køkkenet, over spisebordet, i stuen eller i entréen.

Ellipse kan købes i to forskellige farver. Den kan købes i denne mat hvid/krom farve, og den kan købes i mat hvid/messing. Pendlen kan købes i to forskellige størrelser. Denne udgave har en diameter på 50 centimeter, og så kan den købes med en diameter på 40 centimeter.

Specifikationer
Varenummer : 108262
EAN : 7391534273996

-Ellipse is a modern lamp, a combination of Belid´s tradition of manufacturing sheet metal and the popular elliptical shape. The result is a conspicuously lamp with an interesting light that hives an almost floating feeling.

Designer: Joakim Fihn
Lyskilde: E27, Max 60W
Diameter: 50 cm
Højde: 28,2
Materiale: Farvet Metal
Nr.: T108262