Welcome Sort Væglampe - Embacco

  Levering 1-4 hverdage
1.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev et varmt ”velkommen” lys med Welcome Væglampe, som er designet af Lise Nørgaard, og den er produceret hos Embacco Design. Denne imponerende væglampe er designet med en kubisk form, der ikke kun gør den til et visuelt mesterværk, og en sand klassiker indenfor udendørsbelysning. Med denne væglampe har Lise Nørgaard designet en hyldest til vigtigheden af at skabe den rette stemning med udendørsbelysning.

Welcome Væglampe lyser både op og ned ad væggen. Dens kubiske design tilfører et tidløst og stilfuldt udtryk til enhver facade. Lise Nørgaard har skabt en lampe, der ikke kun er en praktisk lyskilde, men også et kunstnerisk element, der forstår at fange opmærksomheden.

Denne elegante væglampe kan købes i en række flotte farver, så du kan finde den der matcher din personlige stil og indretningsstil. Welcome Væglampe kan købes i denne sorte farve, og den kan købes i bronze, alu eller hvid.

Investér i design og funktionalitet med Welcome Væglampe og skab en indbydende atmosfære rundt om dit hjem. Bestil din væglampe i dag og lad Lise Nørgaards design lyse vejen for både stil og funktion i dit udendørsrum.  

Specifikationer
Varenummer : welcomesort

Designer: Embacco Design
Materiale: Sort lakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W - sparepære max. 15W
Mål: H 16 cm.L 18 cm.D 18 cm.