Soho W3 LED Hvid - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.771,25 kr
Pris: 3.695,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ronni Gol er designeren bag Soho W3, og denne væglampe er blevet produceret hos Light-Point. Den er blevet designet med et enkelt og elegant design. Det er et design, som giver lampen dens moderne udseende. Og det er et udseende, som smitter af og sætter sit modernistiske præg på resten af lokalet.

Soho W3 har en tæthedsgrad på IP54. Det vil sige, at lampen kan tåle støv og den kan klare at blive ramt af vand. Derfor kan du sætte den op indendørs eller udendørs.

Du kan bruge Soho W3 i en klynge med andre lamper og den kan også hænges enkeltvis. Hvis du vælger at hænge den sammen med andre, så kan den bruges med lamper som har forskellige farver og størrelser. På den måde, så bliver den god til at fremhæve dit udtryk.

Soho W3 er indbygget med en LED-lyskilde. LED har den fordel, at den er strømbesparende. Derfor bliver den et godt miljøvenligt valg, og samtidig kan du spare lidt på din elregning. Lampen kan købes i seks forskellige farver. Der er denne hvide farve. Og så kan du også købe den i messing, rose gold, titanium, sort eller i guld

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 270163
EAN : 5711389701635

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 11W - Lampen kan skifte mellen 2700 og 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 7,6 cm  / Ø: 30 cm 
Materiale: Aluminium
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol
Dæmpbar.

7 års garanti på LED enheden.