Soho W2 LED Hvid - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.026,50 kr
Pris: 2.895,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Soho W2 er en væglampe, der er blevet designet af Ronni Gol, og Light-Point har stået for at producere den. Det er en lampeserie, som er god til at sætte en stemning i det lokale, som den er hængt op i. Samtidig er det en væglampe med oceaner af personlighed og et stort kunstnerisk udtryk, som giver et løft til det rum som den er hængt op i.

Ronni Gol har designet Soho W2 med et minimalistisk design, og samtidig har han haft lyset i tankerne, og sørget for, at designe ville give det bedste lys det kan. På grund af dette minimalistiske design, så vil den kunne bruges flere steder i dit hjem. Det kan for eksempel være i stuen eller i trappeopgangen. Og fordi lampen har en lille dybde, så vil den ikke hænge og genere.

Soho bruger LED-pærer. Det har den effekt, at den skinner med et varmt lys. Og så er LED strømbesparende, hvilket gør det til en grøn lyskilde. Så med LED gør man en god ting for miljøet, samtidig med at man kan spare på sin elregning. Du kan købe denne lampe i seks forskellige farver. Der er denne hvide farve. Og så kan du også købe den i messing, rose gold, sort, titanium eller i guld.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 270153
EAN : 5711389701536

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 8W - Lampen kan skifte mellem 2700 Kelvin og 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 6 cm  / Ø: 20 cm 
Materiale: Aluminium 
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol
Dæmpbar.

7 års garanti på LED enheden.