Soho W1 LED Hvid - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.496,00 kr
Pris: 1.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ronni Gol er designeren bag væglampen Soho W1, og den er blevet produceret hos Light-Point. Den er blevet designet med et enkelt og elegant design. På den måde får lampen et moderne udseende og feel til sig. Det påvirker resten af rummet, som den er sat op i, og det får også en mere modernistisk følelse.

Soho er en del af beskyttelsesklassen IP54. Det har den betydning, at denne væglampe kan tåle både støv og at blive oversprøjtet med vand. Af denne grund kan du bruge den udendørs såvel som indendørs.

Og så kan du benytte væglampen både enkeltvis eller du kan bruge den i en gruppe med andre lamper. Det kan være sammen med lamper af forskellige størrelser og farver. Og på grund af den versatilitet, så er Soho god til at fremhæve dit specifikke udtryk.

Soho W1 er indbygget med en LED-lyskilde. Det er et godt valg, fordi LED er strømbesparende. På den måde gør du en god grøn ting, samtidig med at du har mulighed for at spare lidt på elregningen. Du kan købe denne lampe i seks forskellige farver. Du kan købe den i denne hvide farve. Derudover kan den købes i messing, rose gold, sort, titanium eller i guld

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 270143
EAN : 5711389701437

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 6W - Lampen kan skifte mellem 2700 Kelvin og 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 4,4 cm  / Ø: 12 cm 
Materiale: Aluminium 
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol
Dæmpbar.

7 års garanti på LED enheden.