Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

Sinus 330P LED Opal Glas Pendel

Lagerstatus: På lager

9.995,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Sinus 330P Led pendlen er en af Piet Heins meget smukke og klassiske Sinus lamper. Sinus lamperne er oprindelig designet i 1967, hvor Piet Hein blev inspireret af sinuskurven. Piet Hein fandt at sinuskurven er den mest harmoniske kurve indenfor matematikken. Sinus lampens bløde kurve og enkelte klassiske udseende, gør den velegnet til de fleste hjem. Sinus pendlen er perfekt til at hænge over spisebordet og sofabordet. Men da pendelen er lavet i opal glas er lampen også rigitg god til at oplyse et helt værelse. Det kan være alle værelser i boligen.

Designer: Piet Hein
Materiale: Matteret Glas
Lyskilde: indbygget LED 7,5W
Ledningslængde: 3 m. hvid tekstilledning
Mål: H 8 cm.        
Ø 33 cm.

Designeren bag

Detaljer

Piet Hein havde et talent, som har ført til en stor og meget bred produktion. En lille flig af den er belysningen, hvor grundformen er så bestandig over for tidens tand, at vi står med et design, der er hævet over modens luner og stiller sig uforstående overfor trends og sidste års modeller. Lamper for livet er ikke bare tomme ord, når det drejer sig om lamper fra Piet Hein. Han er manden bag Superægget, Sinus Serien, Ra serien og Flora Folio pendlen

Yderligere information

Yderligere information

Producent Piet Hein
Mærke Piet Hein
Varenummer 60323
Gratis lyskilde Der er indbygget LED lyskilde i lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sinus 330P LED Opal Glas Pendel

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen