Rørhat E14 Væglampe Rå Kobber - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.096,25 kr
Pris: 2.795,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Skab et tidløst og elegant lyspunkt med Rørhat E14 Væglampe, som er en smuk skabelse designet af Jesper Juhl Pedersen i samarbejde med Light-Point. Med sit enkle og stilfulde design sikrer den, at lyset forbliver blændfrit og fokuseres nedad. Dette klassiske og tidløse udtryk giver lampen et unikt touch, der passer perfekt til enhver indretningsstil.

Rørhat E14 er ikke kun æstetisk tiltalende, men også praktisk og miljøvenlig. Med et utrolig lavt energiforbrug gavner den både miljøet og din elregning. Den brugervenlige og omkostningseffektive kombination af enkle farver og materialer, såsom ubehandlet kobber, giver Rørhat en lang visuel levetid uden at den forældes. Kobberets ubehandlede overflade vil med tiden udvikle patina, hvilket kun tilføjer karakter og skønhed til lampen.

Rørhat E14 har en tæthedsgrad på IP23, hvilket betyder, at den er beskyttet mod faste genstande med en diameter på 12,5 millimeter eller derover og mod regn. Dette gør lampen alsidig og velegnet til både indendørs og udendørs brug. Produktionen af Rørhat E14 er speciel og kræver omhyggelig lodning af metallet, som udføres af en dygtig gørtler.

Udover den originale rå kobberfarve, kan du også vælge Rørhat E14 Væglampe i farver som rust, sort, galvaniseret, rustfri stål, kobber eller messing. Invester i kvalitet og skønhed med Rørhat E14 og tilføj et sublimt belysningspunkt til dit hjem. Bestil din væglampe i dag og oplev, hvordan den kombinerer design og funktionalitet på en enestående måde.

Specifikationer
Varenummer : 256713
EAN : 5711389567132

Lyskilde: E14
Watt:40 maks.
Mål: H: 14 cm / B: 26 cm / D: 13,6 cm
Materiale: Kobber
IP Klasse: IP23
Designer: Jesper Juhl Pedersen

Dæmpbar