Piet Hein RA Pendel Hvid Ø25

  Levering 1-4 hverdage
4.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Piet Hein RA Pendel er en pendel, som er blevet designet af Piet Hein. Det er en klassisk pendel, som oprindeligt blev designet i 1931. Konstruktionen af lampeskærmene fordeler lyset på sådan en måde, hvor den stadig sørger for en blændfri belysning. Samtidig sørger metalskærmen for at give en fin og indirekte belysning.

Piet Hein gjorde ofte brug af matematiske formler i sine designs, og det har han også gjort her. Denne formel har den betydning, at skærmkonstruktionen er det tætteste vi kommer på blændfrit lys, og stadig har en yderst god udnyttelse af lyset fra lyskilden. Når man ser ind i selve lampen, så kan det se ud til at give en svag belysning, men når man så ser rundt om i lokalet, så ser man at omgivelserne er stærkt belyste. Denne pendel vil egne sig godt i entréen eller i hyggehjørnet i stuen.

Du kan købe Piet Hein RA Pendel i to forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve, og så kan den også købes i krom. Du kan også vælge mellem to diametre til den. Denne udgave har en diameter på 25 centimeter, og så kan den købes med en diameter på 40 centimeter.

Designeren Bag

Piet%20Hein-min

Specifikationer
Varenummer : 60730
EAN : 5707646607307

Designer: Piet Hein
Hvid metal
Ø: 25 cm
H: 14 cm
Lyskilde: G9 40W
Incl. 3 m sort tekstilledning