PH 3/2 Bordlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 7.396,00 kr
Pris: 9.245,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 3/2 Bordlampe giver dig en tidløs elegance, og er et ikonisk design, som Poul Henningsen har designet, og den er blevet produceret hos Louis Poulsen. Denne lampe, der blev introduceret i 1999, bygger på Henningsens kendte treskærmssystem og er lige så relevant i dag, som ved sin indledende debut i 1925. PH 3/2 udstråler ikke kun et behageligt lys, men præsenterer også et smart og gennemtænkt design.

Designet er baseret på treskærmssystemet, hvor den øverste skærm giver en blød og nedadrettet lysstråle, mens de to nederste skærme sikrer en blændfri lysflade. Skærmene er lavet af mundblæst hvidt opalt glas, med en blank yderside og en sandblæst mat inderside, der skaber en behagelig lysfordeling. Afbryderen er diskret placeret på ledningen, og den aflange stang samt fod er højglansforkromede og reflekterer elegant omgivelserne.

PH 3/2 Bordlampe er tilgængelig i højglansforkromet farvet, og så kan du også købe limited edition, messing metalliseret eller sortmetalliseret. Det giver dig nogle ekstra valgmuligheder, for at tilpasse lampen dit rum og din stil.

Louis Poulsen designer lamper efter filosofien ”form følger funktion”, og her leverer de et kunstværk, samt en intelligent lyskilde. Lampens stilrene udtryk og behagelige lys gør den velegnet til moderne skandinaviske boligindretninger eller hyggehjørner. PH 3/2 Bordlampe skaber en rar, afslappet atmosfære i ethvert rum, og dens enkle og elegante design gør den til en tidløs ledsager.

Designet for første gang i 1925 og introduceret i sin nuværende form i 1999, er PH 3/2 Bordlampe et symbol på klassisk design, der fortsætter med at fortrylle med sit charmerende lys og elegante udseende.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162801
EAN : 5703411079133

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 47,2 cm / Ø skærm: 29 cm / Ø fod: 15,5 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opal glas / Topplade: Højglansforkromet / Fod: Højglansforkromet / Stander: Højglansforkromet. 
Ledningslængde: Sort pc 2,1m 
Designer: Poul Henningsen