PH 3/2 Bordlampe Højglansforkromet - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.712,50 kr
Pris: 8.950,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 3/2 Bordlampe er designet af Poul Henningsen, og produceret i fællesskab med Louis Poulsen. Det er en ikonisk lampe, som fungerer lige så godt i dag, som da den blev introduceret. Designet er baseret på Henningsens kendte treskærmssystem. Det fungerer således, at den øverste skærm giver det bløde, nedadrettede lys. Mens de to nederste skærme, giver en blændfri lysflade. Skærmene er lavet ud af mundblæst hvidt opalt glas. Den er blank på ydersiden, og på indersiden er den sandblæst mat, som giver en blød udsendelse af lyset. PH 3/2 er en lampe, designet til at sende lyset ud på den smarteste og rareste måde.

Lampen har sin afbryder siddende på ledningen. Den har en aflang stang, der står på en fod. De er begge højglansforkromet, hvilket får dem til at spejle, det der er lige foran dem. Og så er skærmene med til at skabe et flot og unikt look. Du kan købe PH 3/2 Bordlampe i denne højglansforkromet farve, og så kan den også købes i limited edition, messing metalliseret eller i sortmetalliseret

PH 3/2 giver et godt lys, og treskærmsdesignet giver et gennemtænkt design for dig. Lampen passer godt ind i Louis Poulsens filosofi om at ”form følger funktion”. Det betyder, at de designer deres lamper efter den måde, de bedst reflekterer lyset. Den har et stilrent udtryk, og et dejligt behageligt lys. Med sit behagelige lys, er PH 3/2 med til at skabe en rar, hyggelig og afslappet stemning i det rum, den lyser op. Med sit simple og elegante design, så er PH 3/2 Bordlampen en god følgesvend. Den vil passe godt ind i en moderne skandinavisk boligindretning eller til hyggehjørner.

Den blev designet første gang i 1925, mens den PH 3/2 bordlampe vi kender i dag, blev introduceret i 1999.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744162801
EAN : 5703411079133

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 47,2 cm / Ø skærm: 29 cm / Ø fod: 15,5 cm
Materiale: Skærme: Mundblæst hvidt opal glas / Topplade: Højglansforkromet / Fod: Højglansforkromet / Stander: Højglansforkromet. 
Ledningslængde: Sort pc 2,1m 
Designer: Poul Henningsen