Kaiser Idell 6631-P Pendel Sort - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
3.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Christian Dell er navnet på designeren bag Kaiser Idell 6631-P. Det er en pendel, som Fritz Hansen har produceret. Den er blevet designet i et klassisk Bauhaus design. Med denne pendel viser Christian Dell sin præcisionsteknik og sine fantastiske håndværkerevner med lampens stringente design. Han har designet en enestående pendel, der udviser en høj kvalitet.

Kaiser Idell 6631-P er bygget op omkring to komponenter: Dens drejeled og dens karakteristiske lampeskærm. I toppen af lampeskærmen står der ”ORIGINAL KAISER-Idell”. Denne pendel vil passe godt over køkken- eller spisebordet. Og da den er designet med et stringent rent design, så vil den kunne bruges i en klassisk og en moderne indretningsstil.

Kaiser Idell 6631-P er en pendel, som viser indbegrebet af herligt tysk design og så viser det hvilke fantastiske materialer der er benyttet. Lampen kan købes i denne sorte farve. Og så kan den købes i olive green, venetian redmat sort/messinghvid, mat sort og i rød.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 64700608
EAN : 5702377006085

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Pendlen fås i sort, matsort, rubinrød og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 42,5 cm. / B: 28,5 cm