Kaiser Idell 6556-T Bordlampe Hvid - Fritz Hansen

  Levering 1-4 hverdage
4.899,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Kaiser Idell 6556-T er en bordlampe, som er blevet designet af Christian Dell, og den er blevet produceret hos Fritz Hansen. Det er en unik bordlampe, som udstråler solid kvalitet og et førsteklasses håndværk. Den er blevet designet i et Bauhaus design, hvilket har resulteret i en stilren, elegant og enkelt bordlampe, hvor både skærmen og fod er højglanslakeret. På den måde har lampen fået et stringent rent design, som giver lampen en enestående skulpturel kvalitet.

Kaiser Idell 6556-T er bygget op omkring dens drejeled, som gør det til en kipbar lampe. Dette drejeled gør, at lampen kan tiltes 15 grader bagud, og 18 grader forover.  Og så er lampen også kendetegnet ved dens lampeskærm, hvor ”ORIGINAL KAISER-Idell” er indgraveret. Derfor vil den passe perfekt ind på natbordet eller på skrivebordet.

Du kan købe Kaiser Idell 6556-T i seks forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve. Og så kan den også købes i olive green, venetian redeasy greymat sort og i sort.

Designeren Bag

Designeren bag Kaiser Idell

Specifikationer
Varenummer : 62702905
EAN : 5702377029053

KAISER idell er originalt Bauhaus-design, og serien er bygget op omkring et verdenspatenteret kugleled (1930) samt den karakteristiske lampetop med prægningen - "ORIGINAL KAISER-idell". Lamperne er fremstillet i stål og messing. Skærmene er håndlakerede i højglans eller mat (kun i sort), og de forkromede dele af lampen består af håndpoleret og sølvloddet messing. Luxus bordlampen fås i sort, matsort, rubinrød, mørk grøn og hvid.

Designer: Christian Dell
Materiale: Højglanslakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 75W
Mål: H 43 cm. / Ø: 21 cm