Grid Grøn Pendel - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 1.200,00 kr
Pris: 1.600,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tom Stepp er designeren bag Grid Pendel, og CPH Lighting har produceret den. Han har designet et moderne design, og puttet henvisninger til et traditionelt nordisk design og til den klassiske arbejdslampe ind. Formsproget som han har benyttet her kan siges at være en forfinet fortolkning af en funktionel, klassisk og industriel arbejdslampe.

Grid Pendel er designet med et gitter, som er der af en funktionel og dekorativ grund. Den funktionelle grund er, at folk ikke kan røre ved pæren, og den dekorative grund er, at det giver et twist til lampen. Den vil give en direkte og behagelig belysning, samt en blændfri belysning. Den blændfri belysning kommer af, at lyskilden har en tilbagetrukket placering. Formen på lampeskærmen er med til at sørge for en god refleksion af lyset, da den skaber en bred lyskegle. Dette får den til at passe godt over spisebordet, kantinebordet eller over en disk.

Grid Pendel kan købes i denne grønne farve. Og så kan du også købe den i følgende farver: Blå, hvid, sort, beige, pink eller i gul.

Specifikationer
Varenummer : 41175
EAN : 5708432411757

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium
Lyskilde: E27 max. 40W
Mål: H 23 cm. Ø 18 cm. 
Inkl. 3 m. monteret hvid stofledning